Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

در این مقاله سعی داریم شما را با طرح سیپاد آشنا کنیم.

طرح سامانه سیپاد

اساس دنیای امروز بر افزایش بهره وری با استفاده از تكنولوژی‌های نوین و کاهش هزینه‌ها استوار است. در بحث حمل و نقل شهری نیز مقوله‌های ارتقای ایمنی، هوشمند سازی ناوگان، مدیریت مصرف سوخت از مهم ترین موضوعات حال حاضر به شمار مي‌رود. از جمله اصلی‌ترین راهكار‌های تحقق این امر که در بسیاری از کشورهای دنیا مورد بهره برداری قرار گرفته است استفاده از سیستم های هوشمند می‌باشد.

سیپاد_طرح _ناوگان_حمل_و_نقل_عمومی

از سوی دیگر یکی از معضلات حال حاضر کشورمان که سالانه خسارات چشم گیری به ما تحمیل می‌کند، مسئله مصرف بی رویه و عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی است. با هدف کنترل مشکل پیش گفته و نظر به اینکه عمده فرآورده های نفتی در بخش حمل ونقل مصرف می شود، هیات محترم وزیران در تاریخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۴ سندی را با موضوع «روان‌سازی تأمین سوخت مورد نیاز ناوگان حمل و نقل بار و مسافر» به تصویب رساند که طی آن مقرر گردید به هر ناوگان فعال در حوزه حمل و نقل عمومی بر اساس پیمایش محاسبه شده از تجهیزات موقعیت یاب هوشمند و اسناد حمل، سوخت تخصیص داده شود.

درمورد سیپاد بیشتر بخوانید

لذا به منظور عملیاتی سازی طرح های ملی هوشمندسازی ناوگان حمل ونقل شهری و نیز تخصیص سوخت به ناوگان بر اساس پیمایش در قالب یک نظام یکپارچه و مشترک، تجهیز ناوگان حمل‌ونقل درون‌شهری و حومه‌ای به سامانه جامع «سیپاد» در دستور کار قرار گرفت.

اهداف کلی طرح

  • هوشمند سازی ناوگان درون شهری
  • رعایت عدالت اجتماعی در حوزه تخصیص سوخت به ناوگان دیزلی
  • جلوگیری از هدر رفت و عرضه خارج از شبکه سوخت دیزل در کشور
  • تخصیص سوخت به ناوگان دیزل بر مبنای پیمایش

مطالب فوق بر گرفته از سایت رسمی سیپاد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *